ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ NUTELLA.
Εύκολα ... και πολύ πολύ ...γλυκά!!
120 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
60 γρ. άχνη ζάχαρη
150 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
30 γρ. κακάο
τρόπος παρασκευής
Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη, μέχρι να αφρατέψουν .
Στη συνέχεια ρίχνουμε λίγο- λίγο το αλεύρι κοσκινισμένο μαζί με το κακάο και τα ζυμώνουμε με τα χέρια μας ,στο τέλος προσθέτουμε και το αυγό.
Η ζύμη πρέπει να είναι μαλακία και να μην κολλάει στα χέρια μας. Βάζουμε τη ζύμη τυλιγμένη σε μεμβράνη στο ψυγείο για 20 λεπτά.
Βγάζουμε τη ζύμη από το ψυγείο και την ανοίγουμε ανάμεσα σε δύο λαδόκολες σε λεπτό φύλλο,κατόπιν τη κόβουμε με κούπ πατ σε ότι σχήμα προτιμούμε.
Αφαιρούμε τη ζύμη που περισσεύει και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 10 λεπτά.
Προσέχουμε να τα βγάλουμε από το φούρνο όσο είναι ακόμα μαλακά, και τα αφήνουμε να κρυώσουν πάνω σε σκάρα.
Στο τέλος γεμίζουμε με μια κουταλιά nutella.........και είναι τέλεια!!!!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου